Τρίτη, 16 Ιανουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑCROSS COUNTRYΕλεύθερη η συμμετοχή για όλους τους αθλητές στην Βαλκανιάδα!!

Ελεύθερη η συμμετοχή για όλους τους αθλητές στην Βαλκανιάδα!!

Στάλθηκε η νέα προκήρυξη του Βαλκανικού σε όλα τα σωματεία. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν αύριο!!!

Την ανανεωμένη προκήρυξη του Βαλκανικού πρωταθλήματος, το οποίο θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ξάνθη, έστειλε χθες με επιστολή της η ΕΠΣΜΑΘ σε όλα τα Ελληνικά σωματεία, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές όλων των κατηγοριών να λάβουν μέρος σε μία Βαλκανιάδα.

Μετά και από την σύμφωνη γνώμη της Βαλκανικής Ένωσης Ποδηλασίας, ένα αίτημα πολλών ομοσπονδιών έγινε πραγματικότητα και επετράπη η ελεύθερη συμμετοχή για αθλητές σωματείων όλων των Βαλκανικών χώρων, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη του.

Όλες οι χώρες θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μόνο δύο αθλητές ανά κατηγορία, ως μέλη των εθνικών τους ομάδων και απεριόριστο αριθμό αθλητών, που όμως θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος με την φανέλα του σωματείου τους.

Έτσι μια μόλις εβδομάδα, μετά από το εθνικό πρωτάθλημα αρκετών Βαλκανικών κρατών, θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους αθλητές να λάβουν μέρος σε μια διεθνή διοργάνωση και να αποκομίσουν μια σημαντική εμπειρία.

Ο αγώνας XCO θα διεξαχθεί στην περσινή διαδρομή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες στην χώρα μας και γνωρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες αθλητές.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι άνθρωποι της Ξάνθης ετοίμασαν μια τεράστια καινοτομία για τα δεδομένα του αθλήματος, το πρώτο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο αγώνισμα του Eliminator θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης, με συμμετοχή αθλητών όλων των κατηγοριών.

Εντυπωσιακή είναι και η φανέλα που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι της Demaraz για την διοργάνωση, η οποία θα δοθεί στους νικητές όλων των κατηγοριών.

Το κείμενο της επιστολής της ΕΠΣΜΑΘ έχει ως εξής:

“Σας γνωρίζουμε ότι ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος ΜΤΒ που θα γίνει στην Ξάνθη 30-31/7/2022, στους αγώνες του Σαββάτου στις 30 Ιουλίου 2022, μπορούν να συμμετάσχουν και αθλητές με τα Σωματεία τους στις κατηγορίες:

Παίδων-Κορασίδων και των Μάστερς, στα αγωνίσματα του XCO

& Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων και Μάστερς στο XCE.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, σας παραθέτουμε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου :

Σάββατο 30/7/2022, Balkan MTB Championships – Xanthi MTB Cup

08:30               Λειτουργία Γραμματείας XCO (στον χώρο του αγώνα)

09:00-10:00     Επίσημη προπόνηση XCO

10:30-12:00     Αγώνας XCO, Κορασίδων

                        Αγώνας XCO, Παίδων

12:00-13:30     Αγώνας XCO, Μάστερς

17:00-18:00     Προκριματικοί αγώνες XCE, Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων

            Προκριματικοί αγώνες XCE, Παίδων, Κορασίδων & Μάστερς       

18:00-19:30     Τελικοί αγώνες XCE, Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων & Μάστερς.

21:00               Παρουσίαση Ομάδων & Απονομές ημέρας στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ [email protected]  

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Ορίζεται παράβολο συμμετοχής ανά αθλητή 20 ευρώ το οποίο θα καταβληθείαπό τα σωματεία με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. το αργότερο μέχρι τη λήξη της ημερομηνίας των δηλώσεων συμμετοχής του αγώνα.

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ –GR 1901710750006075040030796

Οι πληρωμές θα γίνονται αυστηρά μόνο μέσω τραπέζης. Καμία πληρωμή δεν θα γίνεται δεκτή με μετρητά πριν τον αγώνα ή και επί τόπου.  Στην περίπτωση που η ομάδα δεν έχει καταβάλει το αντίστοιχο ποσό για τις συμμετοχές της ομάδος της δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή στους αγώνες.

Το αντίγραφο της κατάθεσης θα αποστέλλεται στην Ένωση μαζί με τη δήλωση συμμετοχής του Σωματείου. Οι καταθέσεις των χρημάτων θα γίνονται συνολικά από τα σωματεία για όλους τους αθλητές τους. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα αναφέρεται υποχρεωτικά το όνομα του σωματείου και θα αναγράφονται σε λίστα τα ονόματα των αθλητών, μεμονωμένες καταθέσεις δεν θα γίνουν δεκτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
- Advertisment -spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ