Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

SUPER CUP #1 & #2

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

«ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ – SUPER CUP #1» XCE

Ο Π.Σ Κρόνος Νίκαιας σε συνδιοργάνωση με τους https://www.alterbiketours.gr/  ,  https://mittasmtb.gr/

διοργανώνουν αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας από την σειρά των 5 διήμερων αγώνων, με την επωνυμία ¨SUPER CUP¨.

Διοργανώνουμε τον 1ο διήμερο διασυλλογικό αγώνα  με την έγκριση της Ε.Ο. Ποδηλασίας ΜΤΒ/XCE στα Κανάκια της Σαλαμίνας.

Πρόγραμμα αγώνων ΚΥΠΕΛΟΥ

4-5 Μαρτίου – ΣΑΛΑΜΙΝΑ – Διοργάνωση: Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ/ALTER BIKE TOURS

1-2 Απριλίου – ΤΡΙΚΑΛΑ – Διοργάνωση: Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

22-23 Απριλίου – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ -Διοργάνωση: MKO ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΕ / ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ

27-28 Μαΐου – ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ -Διοργάνωση: ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ

17-18 Ιουνίου – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -Διοργάνωση: Α.Σ. ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

ΜΑΣΤΕΡ ( Α-Γ ), ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ Α-Κ, ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ Α-Κ, SUPER ΜΙΝΙ.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :

4/3/2023 ΣΑΒΒΑΤΟ

10:30 – 11:30 Εγγραφή Αθλητών

12:20 ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

12:30 – 13:00 Προπόνηση στην Διαδρομή του Αγώνα XCE

13:15 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (Ατομική Χρονομέτρηση) με την σειρά ΜΑΣΤΕΡ ( Α-Γ ), ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ Α-Κ, ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ Α-Κ, SUPER ΜΙΝΙ.

17:30 ΤΕΛΙΚΟΙ

17:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

ΠΟΛΗ/ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Σαλαμίνα και συγκεκριμένα στην περιοχή Κανάκια

Απόσταση διαδρομής

SUPER MINI & ΜΙΝΙ :   510μ

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :   795μ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο ενεργό για το 2023 Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Θα γίνουν δεκτές έως 1/3/2023 στο email [email protected]

To παράβολο συμμετοχής ορίζεται

Σούπερ Μίνι: Δωρεάν

Μίνι μικρά – μεγάλα: 10€ ανά αγώνα, 15€  και για τους δύο αγώνες

Π-ΠΠ-Κ-ΠΚ: 15€ ανά αγώνα, 25€ και για τους δύο αγώνες

ΜΑΣΤΕΡ: 20€ ανά αγώνα, 35€ και για τους δύο αγώνες

Από τους διήμερους αγώνες 5€ ανά αθλητή θα δοθεί στο RACEFORAUTISM, αντίστοιχα στους ημερήσιους αγώνες 2€ ανά αθλητή θα δοθεί στο RACEFORAUTISM για όλες τις κατηγορίες. Τα παράβολα συμμετοχής θα καταβληθούν συγκεντρωτικά μέχρι την Τρίτη 1/3/2023 στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα EUROBANK

GR21 0260 1860 0006 1020 0777 901

Δικαιούχος AlterBikeTours.

Βεβαίως όποιος Σύλλογος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει το έργο με επιπλέον ποσό. Το ποσό αυτό μπορεί να μας το δώσει (και να λάβει απόδειξη για αυτό από εμάς σαν AlterBikeTours) και μαζί με τα χρήματα που ως διοργανωτής των αγώνων θα προσφέρουμε στο φορέα, να προστεθούν και αυτά.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:

Η Γραμματεία θα λειτουργήσει σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Η γραμματεία θα ανοίξει στις 12:00, για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών από τον εκπρόσωπο του σωματείου, συγκεντρωτικά για όλους τους αθλητές του.

Τα δελτία θα παρακρατούνται μέχρι το πέρας των αγώνων. Επιστροφή των αριθμών συγκεντρωτικά από τον εκπρόσωπο του σωματείου στην γραμματεία αμέσως μετά το πέρας του αγώνα και παραλαβή των δελτίων των αθλητών.

Οι αθλητές, θα προσέρχονται για υπογραφή στο Φύλλο Αγώνα, έως και 20΄πριν την εκκίνηση της κατηγορίας τους, με την επίδειξη της ατομικής Κάρτας Υγείας, αφού έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος του εξοπλισμού με την αγωνιστική τους ενδυμασία και τους αριθμούς τοποθετημένους.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ:

Στις 12.20 στο χώρο της Γραμματείας.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της ΕΟ Ποδηλασίας και της UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ. και ειδικότερα για την ποδηλασία ΜΤΒ, θα ληφθούν υπόψη οι εγκύκλιοι της Τ.Ε. για συγχωνεύσεις κατηγοριών και εξοπλισμό ποδηλάτων.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Οι συμμετέχοντες αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν ποδηλατική ενδυμασία (κράνος – ειδικά ποδηλατικά παπούτσια κλπ.) σύμφωνη με τους κανονισμούς και τις εγκυκλίους.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ:

Βαθμολογία & Κανονισμός Κυπέλλου

Οι αθλητές μόνο στις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων, ανάλογα με την θέση που κατακτούν σε κάθε αγώνα, λαμβάνουν τους αντίστοιχους βαθμούς. Στις μικρότερες κατηγορίες δεν υπάρχει βαθμολογία.

1ος12511ος7021ος3431ος14
2ος12012ος6522ος3232ος13
3ος11013ος6023ος3033ος12
4ος10514ος5524ος2834ος11
5ος10015ος5225ος2635ος10
6ος9516ος4926ος2436ος9
7ος9017ος4627ος2237ος8
8ος8518ος4328ος2038ος7
9ος8019ος4029ος1839ος6
10ος7520ος3730ος1640ος5

Τερματισμός 3 βαθμοί , συμμετοχή 1 βαθμός

 • Νικητής του κυπέλλου αναδεικνύεται ο/η αθλητής/τρια που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών στους καλύτερους για αυτόν/ην στα τρία από τα τέσσερα ζεύγη αγώνων (τέσσερα Σαββατοκύριακα αγώνων), συν την βαθμολογία που θα λάβει το Σαββατοκύριακο του τελικού.
 • Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ δύο ή περισσοτέρων αθλητών/τριών, προηγείται αυτός/ή που κατείχε την καλύτερη θέση στον τελευταίο αγώνα
 • Μετά από κάθε αγώνα, οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας, είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζονται στις απονομές με την αγωνιστική τους περιβολή. Σε αντίθετη περίπτωση τιμωρούνται με αφαίρεση 20 βαθμών.
 • Μετά από κάθε αγώνα, ο πρώτος της γενικής κατάταξης της κάθε κατηγορίας (εφόσον έχει αγωνισθεί στον συγκεκριμένο αγώνα), είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στις απονομές με την αγωνιστική του περιβολή. Σε αντίθετη περίπτωση τιμωρείται με αφαίρεση 20 βαθμών.
 • Ο αθλητής/τρια που προηγείται στην γενική βαθμολογία της κατηγορίας του, είναι υποχρεωμένος/η να φορά την φανέλα του πρώτου της γενικής κατάταξης κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση τιμωρείται με αφαίρεση 50 βαθμών.
 • Οι αθλητές/τριες είναι υποχρεωμένοι να φέρουν τον αριθμό ποδηλάτου στην διάρκεια των αγώνων αλλά και των προπονήσεων στην διαδρομή του αγώνα.
 • Ο αριθμός κάθε αθλητή/τριας, μετά από τον πρώτο αγώνα, είναι σύμφωνος με την θέση του/της στην γενική κατάταξη του κυπέλλου.
 • Στα πλαίσια κάθε αγώνα ξεχωριστά, θα υπάρξει βράβευση του καλύτερου σωματείου, σύμφωνα με το άθροισμα των τεσσάρων πρώτων αθλητών/τριών του ανά κατηγορία.
 • Νικήτρια ομάδα του Κυπέλλου αναδεικνύεται η ομάδα με το καλύτερο άθροισμα βαθμών των τεσσάρων πρώτων της αθλητών/τριών ανά κατηγορία της τελικής γενικής κατάταξης.
 • Κάθε αθλητής/τρια με την εκκίνηση του/της σε κάθε αγώνα που συμμετέχει δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται τους κανονισμούς της προκήρυξης και ότι είναι απολύτως υγιής και έτοιμος (σωματικά και ψυχικά) για την συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα, αντιλαμβανόμενος όλους τους πιθανούς κινδύνους που απορρέουν από την συμμετοχή του σε αυτόν. Κατ’ επέκταση, συμμετέχει αποκλειστικά και μόνο με δική του ευθύνη και παράλληλα αναγνωρίζει ότι οι διοργανωτές, όπως και κάθε πρόσωπο που εργάζεται και εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη απέναντί του για τυχόν τραυματισμό του, καταστροφή ή απώλεια προσωπικού εξοπλισμού ή αντικειμένων, πριν κατά την διάρκεια ή και μετά τον αγώνα. Δεν απαιτεί καμία αποζημίωση για φωτογραφίες, βίντεο, στιγμιότυπα, αποτελέσματα με προσωπικά του στοιχεία ή συνεντεύξεις του κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, που τυχόν θα χρησιμοποιηθούν από τον διοργανωτή ή τους χορηγούς για ενημερωτικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς.
 • Κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη σε ότι αφορά τη σωματική του ακεραιότητα αλλά και τον προσωπικό του αθλητικό εξοπλισμό.
 • Για ότι δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς της ΕΟΠ ή από τους κανονισμούς του κυπέλλου, αποφασίζει τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕ ΙΣΧΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.

ΖΩΝΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ :

Στο αγώνισμα δεν προβλέπεται ζώνη τροφοδοσίας.

ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ :

Σύμφωνα με την τελευταία εν ισχύ βαθμολογία της Ε.Ο.Π.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

1ος νικητής κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, Φανέλα Πρωτοπόρου Κυπέλλου

2ος νικητής αργυρό μετάλλιο.

3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο.

4ος ,5ος,6ος δίπλωμα.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:

Εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν θα πραγματοποιηθούν σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές .

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ:

Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΟΚΑΝ.

ΠΟΙΝΕΣ:

Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ:

Θα ανακοινωθεί, όταν οριστεί από την ΚΕΚ – ΕΟΠ.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:

Παπάζογλου Παντελής τηλ. 6947005060

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Ι. Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.

II. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ:

Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από την Αγωνόδικο Επιτροπή. Οι αθλητές/τριες συμμετέχουν στους αγώνες με δικιά τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να συμπτύξουν κατηγορίες σύμφωνα με τους Κανονισμούς της ΕΟΠ και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων και την διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους αγωνιζόμενους σε όλα τα σημεία της διαδρομής.

ΧΑΡΤΕΣ – ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ:

Αποτύπωση χάρτη- υψομετρικού

SUPER MINI & ΜΙΝΙ : 510μ

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :795μ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

«ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ – SUPER CUP #2» XCC

Ο Π.Σ Κρόνος Νίκαιας σε συνδιοργάνωση με τους https://www.alterbiketours.gr/  ,  https://mittasmtb.gr/

διοργανώνουν αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας από την σειρά των 5 διήμερων αγώνων, με την επωνυμία ¨SUPER CUP¨.

Διοργανώνουμε τον 1ο διήμερο διασυλλογικό αγώνα  με την έγκριση της Ε.Ο. Ποδηλασίας ΜΤΒ/XCC/XCO στα Κανάκια της Σαλαμίνας.

Πρόγραμμα αγώνων ΚΥΠΕΛΟΥ

4-5 Μαρτίου – ΣΑΛΑΜΙΝΑ – Διοργάνωση: Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ/ALTER BIKE TOURS

1-2 Απριλίου – ΤΡΙΚΑΛΑ – Διοργάνωση: Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

22-23 Απριλίου – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ -Διοργάνωση: MKO ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΕ / ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ

27-28 Μαΐου – ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ -Διοργάνωση: ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ

17-18 Ιουνίου – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -Διοργάνωση: Α.Σ. ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

ΜΑΣΤΕΡ ( Α-Γ ), ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ Α-Κ, ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ Α-Κ, SUPER ΜΙΝΙ.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :

5/3/2023 ΣΑΒΒΑΤΟ

09:00 – 09:45     Εγγραφή Αθλητών

09:45                    ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

10.00                    ΑΓΩΝΑΣ Π/ΠAΙΔΩΝ & Π/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

11.00                    ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΩΝ & ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

12.00                    (Αγώνας UCI – ALTERBIKE TOURS)

13.45                    ΑΠΟΝΟΜΕΣ UCI, Π/Κ, ΠΠ/ΠΚ

14.00                    ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣΤΕΡΣ

15.30                    ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ

16.00                    ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ (Α-Κ)

16.30                    ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ (Α-Κ)

17.00                    ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ ΜΑΣΤΕΡ/SM/Μμ/ΜΜ

ΠΟΛΗ/ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Σαλαμίνα και συγκεκριμένα στην περιοχή Κανάκια

Απόσταση διαδρομής

SUPER MINI & ΜΙΝΙ : 1430μ

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :4090μ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο ενεργό για το 2023 Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Θα γίνουν δεκτές έως 1/3/2023 στο email [email protected]

To παράβολο συμμετοχής ορίζεται

Σούπερ Μίνι: Δωρεάν

Μίνι μικρά – μεγάλα: 10€ ανά αγώνα, 15€  και για τους δύο αγώνες

Π-ΠΠ-Κ-ΠΚ: 15€ ανά αγώνα, 25€ και για τους δύο αγώνες

ΜΑΣΤΕΡ: 20€ ανά αγώνα, 35€ και για τους δύο αγώνες

Από τους διήμερους αγώνες 5€ ανά αθλητή θα δοθεί στο RACEFORAUTISM, αντίστοιχα στους ημερήσιους αγώνες 2€ ανά αθλητή θα δοθεί στο RACEFORAUTISM για όλες τις κατηγορίες. Τα παράβολα συμμετοχής θα καταβληθούν συγκεντρωτικά μέχρι την Τρίτη 1/3/2023 στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα EUROBANK

GR21 0260 1860 0006 1020 0777 901

Δικαιούχος AlterBikeTours.

Βεβαίως όποιος Σύλλογος επιθυμεί να ενισχύσει το έργο με επιπλέον ποσό. Το ποσό αυτό μπορεί να μας το δώσει (και να λάβει απόδειξη για αυτό από εμάς σαν AlterBikeTours) και μαζί με τα χρήματα που ως διοργανωτής των αγώνων θα προσφέρουμε στο φορέα, να προστεθούν και αυτά.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:

Η Γραμματεία θα λειτουργήσει σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Η γραμματεία θα ανοίξει στις 09:00, για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών από τον εκπρόσωπο του σωματείου, συγκεντρωτικά για όλους τους αθλητές του.

Τα δελτία θα παρακρατούνται μέχρι το πέρας των αγώνων. Επιστροφή των αριθμών συγκεντρωτικά από τον εκπρόσωπο του σωματείου στην γραμματεία αμέσως μετά το πέρας του αγώνα και παραλαβή των δελτίων των αθλητών.

Οι αθλητές, θα προσέρχονται για υπογραφή στο Φύλλο Αγώνα, έως και 20΄πριν την εκκίνηση της κατηγορίας τους, με την επίδειξη της ατομικής Κάρτας Υγείας, αφού έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος του εξοπλισμού με την αγωνιστική τους ενδυμασία και τους αριθμούς τοποθετημένους.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ:

Στις 09.45 στο χώρο της Γραμματείας.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της ΕΟ Ποδηλασίας και της UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ. και ειδικότερα για την ποδηλασία ΜΤΒ, θα ληφθούν υπόψη οι εγκύκλιοι της Τ.Ε. για συγχωνεύσεις κατηγοριών και εξοπλισμό ποδηλάτων.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Οι συμμετέχοντες αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν ποδηλατική ενδυμασία (κράνος – ειδικά ποδηλατικά παπούτσια κλπ.) σύμφωνη με τους κανονισμούς και τις εγκυκλίους.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ:

Βαθμολογία & Κανονισμός Κυπέλλου

Οι αθλητές μόνο στις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων, ανάλογα με την θέση που κατακτούν σε κάθε αγώνα, λαμβάνουν τους αντίστοιχους βαθμούς. Στις μικρότερες κατηγορίες δεν υπάρχει βαθμολογία.

1ος12511ος7021ος3431ος14
2ος12012ος6522ος3232ος13
3ος11013ος6023ος3033ος12
4ος10514ος5524ος2834ος11
5ος10015ος5225ος2635ος10
6ος9516ος4926ος2436ος9
7ος9017ος4627ος2237ος8
8ος8518ος4328ος2038ος7
9ος8019ος4029ος1839ος6
10ος7520ος3730ος1640ος5

Τερματισμός 3 βαθμοί , συμμετοχή 1 βαθμός

 • Νικητής του κυπέλλου αναδεικνύεται ο/η αθλητής/τρια που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών στους καλύτερους για αυτόν/ην στα τρία από τα τέσσερα ζεύγη αγώνων (τέσσερα Σαββατοκύριακα αγώνων), συν την βαθμολογία που θα λάβει το Σαββατοκύριακο του τελικού.
 • Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ δύο ή περισσοτέρων αθλητών/τριών, προηγείται αυτός/ή που κατείχε την καλύτερη θέση στον τελευταίο αγώνα
 • Μετά από κάθε αγώνα, οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας, είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζονται στις απονομές με την αγωνιστική τους περιβολή. Σε αντίθετη περίπτωση τιμωρούνται με αφαίρεση 20 βαθμών.
 • Μετά από κάθε αγώνα, ο πρώτος της γενικής κατάταξης της κάθε κατηγορίας (εφόσον έχει αγωνισθεί στον συγκεκριμένο αγώνα), είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στις απονομές με την αγωνιστική του περιβολή. Σε αντίθετη περίπτωση τιμωρείται με αφαίρεση 20 βαθμών.
 • Ο αθλητής/τρια που προηγείται στην γενική βαθμολογία της κατηγορίας του, είναι υποχρεωμένος/η να φορά την φανέλα του πρώτου της γενικής κατάταξης κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση τιμωρείται με αφαίρεση 50 βαθμών.
 • Οι αθλητές/τριες είναι υποχρεωμένοι να φέρουν τον αριθμό ποδηλάτου στην διάρκεια των αγώνων αλλά και των προπονήσεων στην διαδρομή του αγώνα.
 • Ο αριθμός κάθε αθλητή/τριας, μετά από τον πρώτο αγώνα, είναι σύμφωνος με την θέση του/της στην γενική κατάταξη του κυπέλλου.
 • Στα πλαίσια κάθε αγώνα ξεχωριστά, θα υπάρξει βράβευση του καλύτερου σωματείου, σύμφωνα με το άθροισμα των τεσσάρων πρώτων αθλητών/τριών του ανά κατηγορία.
 • Νικήτρια ομάδα του Κυπέλλου αναδεικνύεται η ομάδα με το καλύτερο άθροισμα βαθμών των τεσσάρων πρώτων της αθλητών/τριών ανά κατηγορία της τελικής γενικής κατάταξης.
 • Κάθε αθλητής/τρια με την εκκίνηση του/της σε κάθε αγώνα που συμμετέχει δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται τους κανονισμούς της προκήρυξης και ότι είναι απολύτως υγιής και έτοιμος (σωματικά και ψυχικά) για την συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα, αντιλαμβανόμενος όλους τους πιθανούς κινδύνους που απορρέουν από την συμμετοχή του σε αυτόν. Κατ’ επέκταση, συμμετέχει αποκλειστικά και μόνο με δική του ευθύνη και παράλληλα αναγνωρίζει ότι οι διοργανωτές, όπως και κάθε πρόσωπο που εργάζεται και εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη απέναντί του για τυχόν τραυματισμό του, καταστροφή ή απώλεια προσωπικού εξοπλισμού ή αντικειμένων, πριν κατά την διάρκεια ή και μετά τον αγώνα. Δεν απαιτεί καμία αποζημίωση για φωτογραφίες, βίντεο, στιγμιότυπα, αποτελέσματα με προσωπικά του στοιχεία ή συνεντεύξεις του κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, που τυχόν θα χρησιμοποιηθούν από τον διοργανωτή ή τους χορηγούς για ενημερωτικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς.
 • Κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη σε ότι αφορά τη σωματική του ακεραιότητα αλλά και τον προσωπικό του αθλητικό εξοπλισμό.
 • Για ότι δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς της ΕΟΠ ή από τους κανονισμούς του κυπέλλου, αποφασίζει τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕ ΙΣΧΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.

ΖΩΝΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ :

Η ζώνη τροφοδοσίας θα ανακοινωθεί στο Τεχνικό Συνέδριο του αγώνα.

ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ :

Σύμφωνα με την τελευταία εν ισχύ βαθμολογία της Ε.Ο.Π.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

1ος νικητής κύπελλο, χρυσό μετάλλιο. Φανέλα Πρωτοπόρου Κυπέλλου & ενυπόγραφη αναμνηστική φανέλα των Διεθνών αγώνων.

2ος νικητής αργυρό μετάλλιο.

3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο.

4ος ,5ος,6ος δίπλωμα.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:

Εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν θα πραγματοποιηθούν σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές .

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ:

Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΟΚΑΝ.

ΠΟΙΝΕΣ:

Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ:

Θα ανακοινωθεί, όταν οριστεί από την ΚΕΚ – ΕΟΠ.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:

Παπάζογλου Παντελής τηλ. 6947005060

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Ι. Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.

II. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ:

Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από την Αγωνόδικο Επιτροπή. Οι αθλητές/τριες συμμετέχουν στους αγώνες με δικιά τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να συμπτύξουν κατηγορίες σύμφωνα με τους Κανονισμούς της ΕΟΠ και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων και την διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους αγωνιζόμενους σε όλα τα σημεία της διαδρομής.

ΧΑΡΤΕΣ – ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ:

Αποτύπωση χάρτη- υψομετρικού

SUPER MINI & ΜΙΝΙ : 1430μ

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :4090μ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
- Advertisment -spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ